Curs: 'Gestió de la bicicleta cap a les ciutats sostenibles'

Curs: Gestió de la bicicleta cap a les ciutats sostenilbles
Dimarts, 02/10/2018 fins Dissabte, 15/12/2018

La tercera edició del curs 'Gestió de la bicicleta cap a ciutats sostenibles' se celebra del 2 d’octubre al 11 de desembre de 2018, de forma semipresencial.

La introducció de la bicicleta a la ciutat és una política pública que afavoreix ciutats més amables, més convivencials, amb persones més sanes, amb menor contaminació i menor despesaenergètica. També ajuda a la creació d'espai públic de qualitat i a la racionalització de l'ús delvehicle a motor. Per tenir èxit, la gestió de la mobilitat requereix d'un full de ruta clar que haurà d'incloure l'aprovació de mesures valentes i projectes que es desenvolupin en el llarg termini. A causa d'això és imprescindible mantenir els professionals informats i formats.

El curs està organitzat per la Fundació Mobilitat Sostenible, té una durada de 85 hores, del 2 d’octubre al 11 de desembre de 2018. La part teòrica del curs es desenvoluparà en format en línia a través de plataforma e.learning. La part en línia, es complementarà amb una sessió presencial. Aquesta sessió presencials no és obligatòria i tan sols és realitzara si hi ha suficient alumnat que confirmi assistència.

La matrícula té un cost de 250 €, amb un 20% de descompte per a integrants de Conbici i persones sòcies de l'Associació per la Promoció del Transport Públic. Per a més informació es pot escriure a cursobarcelona@fundaciomobilitatsostenible.org o fer la inscripció a través d' aquest link.

Data: 

Dimarts 02 oct

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Fundació Mobilitat Sostenible i Segura
Correu electrònic de l'organitzador: 
cursobarcelona@fundaciomobilitatsostenible.org