Curs ‘Gestió integral de petites associacions’

Primer pla d'una persona escrivint a un paper sobre la taula. Font: Fundació Pere Tarrés
Dimecres, 08/07/2020
(En línia)

Les persones participants sabran quin tipus d’entitat s’ha d’establir en funció de les necessitats i quins són els requisits legals i fiscals.

La Fundació Pere Tarrés posa en marxa un conjunt de formacions en línia per a persones voluntàries que tindran lloc aquest inici d’estiu. Una d’elles és el curs ‘Gestió integral de petites associacions’, que s’iniciarà el 8 de juliol i s’acabarà el 7 d’agost amb una durada de 20 hores lectives. Està dirigit a persones voluntàries que facin la seva acció en l’àmbit social i membres d’entitats associatives, majors de 18 anys i que volen introduir-se i aprofundir en els temes de gestió. El cost del curs per alumne és de 25 euros.

Les persones participants coneixeran quin tipus d’entitat s’ha d’establir en funció de les necessitats o les activitats que es duran a terme i quins són els requisits legals i fiscals de cada tipus d’entitat. Així mateix, les persones participants seran capaces, en finalitzar la formació, de dur els comptes al dia de l’organització, sabent les diverses fonts de finançament que existeixen i tenint la capacitat de desenvolupar un pla de captació de fons.

Les inscripcions estan obertes i es poden fer en aquest enllaç.

Data: 

Dimecres 08 jul

Hora: 

07:00

Correu electrònic Organitzador: 
formacio@peretarres.org
Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés