Curs: 'Gestió integral de petites associacions'

La formació presenta els conceptes clau per gestionar correctament una entitat petita. Font: Ajuntament de Sabadell.
Sabadell
Dijous, 28/09/2023 fins Dijous, 26/10/2023

El curs presenta els continguts fonamentals a tenir en compte per gestionar totes les facetes d'una associació i assegurar la seva eficiència, sostenibilitat i èxit.

L'oficina d'entitats i voluntariat de Sabadell presenta una formació gratuïta teòrica i pràctica per conèixer amb profunditat els principals aspectes i obligacions a tenir en compte a l'hora de gestionar una entitat. El curs, reconegut dins del pla de formació del voluntariat de Catalunya, s'adreça a membres d'entitats sense ànim de lucre de Sabadell i persones professionals.

La durada és de quinze hores i s'estructura en quatre sessions presencials que se celebraran el 28 de setembre, el 5, el 19 i el 26 d'octubre. Cada càpsula formativa començarà a les 17.00 h i finalitzarà a les 21.00 hores i tindrà lloc al Casal Pere Quart de Sabadell.

Els continguts principals que s'abordaran són els següents:

  • Obligacions associatives i documentals.
  • Obligacions econòmiques i fiscals.
  • Les persones de l’entitat.
  • Els projectes i la memòria.
  • La comunicació.

La docència del curs anirà a càrrec del Centre d'Animació i Esplai (CAE). Aquelles persones que compleixin amb un 85% d'assistència se'ls atorgarà un diploma acreditatiu per la Generalitat de Catalunya. Les placés són limitades. Cal inscripció prèvia per poder participar-hi.

Data: 

Dijous 28 set

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Oficina d'entitats i voluntariat de Sabadell
Correu electrònic de l'organitzador: 
puntvoluntariat@ajsabadell.cat