Curs: Gestió Responsable de persones en les ONG-ONL

L’acte compta amb la participació de dos entitats que explicaran les seves polítiques de gestió de persones. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 15/01/2020

El 15 de gener, Esade organitza l’acte a Esade fórum, Barcelona.

El proper dimecres 15 de gener a les 18.00 h, Esade organitza el curs Gestió Responsable de persones en les ONG-ONL.

La formació donarà resposta a preguntes com ‘Què significa la gestió responsable de persones?’ o ‘Quines pràctiques i tendències inclou i quines són claus per incloure-les en les polítiques actuals de gestió de persones?’.

També es donarà resposta a preguntes com ‘Quina és la contribució de les ONG a aquest nou model de gestió de persones?’ i ‘Com incorporaran aquest tipus d’organitzacions els criteris de diversitat, igualtat o flexibilitat a les seves pràctiques efectives de gestió de talent?’.

La sessió està inspirada en l’actual estudi ‘La influència de la RSE en la gestió de persones: bones pràctiques’ de l’Institut d’Innovació Social d’Esade i es debatrà quines d’aquestes pràctiques de gestió responsable de persones estan més presents a les ONG i quines suposen un repte.

L’acte compta amb la participació de dos entitats que explicaran les seves polítiques de gestió de persones i diversos ponents com Pilar Orenes, directora adjunta d’Oxfam Intermón, Mayte Suárez, subdirectora general adjunta de Participació, Desenvolupament Humà i Territorial de la Fundación Secretariado Gitano i Carlos Cortés, coautor de la publicació ‘La influència de la RSE en la gestió de persones: bones pràctiques’.

Per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 15 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
ESADE
Correu electrònic de l'organitzador: 
queralt.puig@esade.edu