Curs: Herències i llegats: una eina de captació de fons per a les fundacions

L’objectiu és aprendre què representa i què pot aportar a la fundació la captació de fons a través d’herències o llegats. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 23/10/2019

El 23 d’octubre, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la formació a la Fundació Arqueològica Clos, Museu Egipci de Barcelona.

El proper dimecres 23 d’octubre a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs Herències i llegats: una eina de captació de fons per a les fundacions.

L’objectiu del curs és aprendre què representa i què pot aportar a la fundació la captació de fons a través d’herències o llegats.

També es pretén dissenyar una estratègia de captació de fons específica i conèixer els aspectes legals i jurídics que cal tenir en compte una fundació per accedir a bens o drets per via testamentària.

La formació es dirigeix a membres dels patronats, direccions generals, gerències i responsables de captació de fons.

El curs anirà a càrrec d’Irene Borràs, consultora especialitzada en responsabilitat, compromís, marca i impacte i Albert Domingo, notari.

El programa està estructurat en tres grans blocs. El primer es centrarà en les herències i els llegats com a oportunitat de captació de fons, el segon abordarà exemples i recomanacions i l’últim tractarà els aspectes jurídics que ha de preveure la fundació beneficiària d’una herència o un llegat.

El preu del curs per les fundacions associades a la CCF és de 90€ i per les fundacions no sòcies de 180€. Per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció i fer el pagament per transferència bancària al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502 amb la referència ‘Curs 23/10’.

Data: 

Dimecres 23 oct

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat