Infografia i visualització de dades: comunicar i presentar de forma eficaç la informació i les dades

 Font:
Barcelona
Dilluns, 06/05/2019 fins Dilluns, 27/05/2019

L'objectiu d'aquest curs, organitzat pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, és que l'alumnes obtingui coneixements en el camp de l'Infografia i la visualització de dades.

Estem immersos en l'era del big data, i qualsevol empresa per petita que sigui, recopila i combina tot tipus de dades amb l'objectiu no sempre fàcil d'extreure valor d'ells. Actualment les empreses es centren en contractar els anomenats científics de dades, especialistes en preparació i anàlisi de dades, però no necessàriament dotats d'aquesta habilitat "last mile" que és visualitzar les dades de manera que expliquin una història que ajudi a prendre decisions.

En aquest curs els i les alumnes veuran els conceptes bàsics de l'infografia i les dades, com crear gràfics clars i fàcils d'interpretar, la visualització de dades i informes que permetin pendre millors decisions, així com comunicar i relatar les dades de la forma més efectiva i adequada pels nostres interessos.

Aquest curs s'impartirà del 6 al 27 de maig, els dilluns, de 16 a 20h, al Colpis. El termini de matriculació finalitza el dia 2 de maig.

Aquesta formació és bonificable.

Data: 

Dilluns 06 Maig

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@colpis.cat