Curs: ‘Iniciació al coaching. Acompanyament i autoconeixement’

L'objectiu és obtenir coneixements bàsics sobre la metodologia coaching com a fórmula de desenvolupament personal. Font: Unsplash.
Barcelona
Dilluns, 21/01/2019

El 21 de gener, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya organitza aquesta formació a Barcelona.

El proper dilluns 21 de gener, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), juntament amb l'Associació Arkhé organitzen el curs ‘Iniciació al coaching. Acompanyament i autoconeixement’.

Els objectius principals del curs són obtenir coneixements bàsics sobre la metodologia coaching com a fórmula de desenvolupament personal, descobrir alguns aspectes fonamentals de la persona com a receptor d’un procés de canvi i fer pràctiques d’algunes eines de coaching i d’autoconeixement.

El curs es fonamenta en dos pilars bàsics. Per un costat, el procés de coaching i les seves eines bàsiques. D’altra banda, l’ésser humà i els aspectes fonamentals que l’afecten.

El curs abordarà diferents temes dins del món del coaching, com l’autoestima, el mapa de consciència de la persona i les creences i els paradigmes de la persona.

La formació de 20 hores anirà a càrrec d’Esther Sànchez Ribas, facilitadora de desenvolupament a persones i organitzacions. És diplomada en ciències empresarials a la Universitat de Barcelona i màster en coaching i lideratge.

Actualment, col·labora a Horseway com a coach en sessions d’aprenentatge vivencial amb cavalls. També col·labora en projectes de desenvolupament i anàlisis en petites empreses i imparteix tallers d’exploració personal que combinen el moviment corporal, la creativitat i la paraula.

Les places són limitades i el preu són 95€ per persones col·legiades o amigues del CEESC i 110€ com a preu estàndard. Per assistir al curs, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dilluns 21 gen

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
formacio@arkhe.cat
Organitzador: 
Associació Arkhé