Curs: Iniciació al voluntariat

Imatge de l'Escola de Formació. Font: FCVS
Dilluns, 15/10/2018 fins Dijous, 15/11/2018
(En línia)

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una formació online de 18 hores per a persones que tenen interès a incorporar-se o han iniciat un voluntariat en una entitat.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat un curs online per a persones que han iniciat o que tenen interès a fer voluntariat en una entitat. La formació ‘Iniciació al voluntariat’ serà una píndola de 18 hores on es compartiran coneixements com el significat, paper i valor del voluntariat i els elements bàsics que defineixen la persona i l’acció voluntària.

La tutora del curs serà Mireia Garrida, treballadora social i responsable de l’Àrea Social i del Programa d’Educació en Valors de l’Associació Amputats Sant Jordi. Els continguts del curs es dividiran en tres blocs:

  • El voluntariat: què és, entorn i context històric...
  • La persona voluntària: motivacions, perfil, participació, drets i deures...
  • L’organització del voluntariat: l’entitat, el procés de participació, treball en equip...

El curs es desenvoluparà en el marc de la plataforma Moodle del Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya (PFVAC). A partir dels continguts publicats, Garrido plantejarà exercicis individuals i grupals. Les dates del curs són del 15 d’octubre al 15 de novembre. Les places són limitades, per tant, el termini d’inscripció serà el dia 5 d’octubre.

El preu del curs serà de 10€ per a entitats membres de la FCVS i de 15€ per als altres.

Data: 

Dilluns 15 oct

Hora: 

08:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@voluntaris.cat