Curs: Iniciació al voluntariat

Imatge gràfica de l'Escola de Formació de la FCVS. Font: FCVS
Tarragona
Divendres, 15/03/2019

L’Escola de Formació de la FCVS organitza una càpsula formativa per descobrir els aspectes bàsics del voluntariat per a persones que s’acaben d’incorporar a una entitat.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat la càpsula formativa ‘Iniciació al voluntariat’, un curs amb l’objectiu de descobrir els aspectes bàsics de l’acció voluntària, el seu paper i el seu significat.

El curs va adreçat a persones que han iniciat el voluntariat en una entitat o que tenen interès per a incorporar-se. Cristina Rodríguez, pedagoga i experta en voluntariat i Tercer Sector, serà l’encarregada de fer la sessió, que se celebrarà a la Casa dels Concilis de Tarragona els dies 15 i 16 de març.

Durant la formació es parlarà sobre les motivacions per fer voluntariat, els compromisos, els drets i deures i s’aportaran eines i recursos per a orientar el voluntariat. Per a poder participar, cal fer inscripció prèvia. El preu del curs és de 10€ per a entitats membres de la FCVS i de 15€ per a altres entitats.

Data: 

Divendres 15 març

Hora: 

15:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
tarragona@voluntaris.cat