Curs per integrar l’educació per la justícia global a secundària

El logotip de l'Escola de Cultura de Pau de la UAB. Font: UAB
Cerdanyola del Vallès.
Dilluns, 03/07/2017 fins Divendres, 07/07/2017

La Universitat Autònoma de Barcelona organitza una formació gratuïta per analitzar maneres d’incloure l’aprenentatge en drets humans a les àrees cientificotècniques.

L’Escola de Cultura de Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut per a la Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) impulsen el curs “Integrar l’educació per a la justícia global a les àrees cientificotècniques de secundària”, que tindrà lloc del 3 al 7 de juliol de 9h a 14h a la UAB.

El curs, de 25 hores repartides en cinc sessions, és gratuït i s’adreça prioritàriament al professorat d’educació secundària de ciències i tecnologia, però també hi poden participar persones interessades en l’àmbit.

A la formació es tractarà el concepte del desenvolupament sostenible i es treballarà amb controvèrsies com a recurs per vincular elements del currículum, problemàtiques globals i perspectives ètiques des de l’aula de ciències i tecnologies.

Es donaran a conèixer recursos per al professorat que vulgui treballar l’enfocament educatiu transformador i s’exposaran experiències d’èxit a secundària i a la universitat. Cal inscriure’s-hi prèviament enviant un correu a jordi.bofill-puig@upc.edu.

Més informació:

  • Data: Del 3 al 7 de juliol.
  • Hora: De 9h a 14h.
  • Lloc: Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB (Campus UAB Bellaterra, edifici G, Cerdanyola del Vallès).
  • Organitza: Escola de Cultura de la Pau de la UAB i Institut per a la Sostenibilitat de l’UPC.
  • Preu: Gratuït.
  • Contacte: jordi.bofill-puig@upc.edu.
Data: 

Dilluns 03 jul

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
escolapau@uab.cat
Organitzador: 
Escola de Cultura de Pau de la UAB