Curs ‘Interculturalitat fent Teatre Fòrum: l'Art de la Multiplicació’

Curs ‘Interculturalitat fent Teatre Fòrum: l'Art de la Multiplicació’
Barcelona
Dimarts, 30/04/2019

La formació va destinada a professionals, activistes socials i personal d’organitzacions que treballin o vulguin aprofundir en el treball amb joves.

Un any més, i ja en van 7, La Xixa Teatre obre les inscripcions per a la formació de dinamitzadors/es de teatre fòrum interseccional que porta per ‘Interculturalitat fent Teatre Fòrum: l'Art de la Multiplicació’. Totes les persones interessades en formar-ne part, cal que s’inscriguin a través d'aquest formulari abans del proper 14 d’abril. Es tracta d’un curs totalment gratuït amb les places limitades que es realitza des del mes d’abril i fins al novembre.

La formació va destinada a professionals, activistes socials i personal d’organitzacions que treballin o vulguin aprofundir en el treball amb joves, tant en els àmbits de l'educació formal com de la no formal. Dotarà a les persones participants de les eines necessàries per dur a terme processos de teatre fòrum interseccional com a tècnica per a la transformació social, el diàleg intercultural i la cultura de pau.

Data: 

Dimarts 30 abr

Hora: 

16:00

Organitzador: 
La Xixa Teatre
Correu electrònic de l'organitzador: 
laxixa@laxixateatre.org