Curs: ‘Intervenció psicosocial davant vulneracions de Drets Humans’

vol donar a conèixer l’impacte i acompanyament psicosocial en processos de reparació, llei mordassa, àmbit penitenciari, procés migratori, col·lectius vulnerables, LGTBI+fòbia i les violències masclistes.
Barcelona
Divendres, 22/02/2019 fins Divendres, 22/03/2019

El 22 de febrer, Irídia inicia aquesta formació a la facultat de psicologia de la Universitat de Barcelona.

El proper divendres 22 de febrer a les 18.00 h, Irídia, Centre de Defensa de Drets Humans, comença el curs: ‘Intervenció psicosocial davant vulneracions de Drets Humans’.

Aquesta primera edició, vol donar a conèixer l’impacte i acompanyament psicosocial en processos de reparació, llei mordassa, àmbit penitenciari, procés migratori, col·lectius vulnerables, LGTBI+fòbia i les violències masclistes.

El curs, organitzat conjuntament amb la Universitat de Barcelona, neix de la necessitat de debatre i fomentar espais de trobada entre persones professionals i estudiants de Psicologia, Educació Social, Treball Social i Pedagogia.

La direcció del curs està a càrrec de Josep Maria Garcia-Borés Espi, professor a la facultat de psicologia de la Universitat de Barcelona. La coordinació la portarà Lara Longares Hernàndez, psicòloga social i col·laboradora a l’equip psicosocial d’Irídia.

El curs té un cost de 90€ i per apuntar-se, cal omplir el formulari d’inscripció i enviar-lo, junt amb una fotocòpia del document d’identitat, a l’adreça electrònica psicosocial@ridia.cat.

Data: 

Divendres 22 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Irídia
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@iridia.cat