Curs: La fiscalitat de les fundacions

L’objectiu de la formació és revisar els aspectes més importants de la fiscalitat de les fundacions. Font: Suport Associatiu.
Barcelona
Dimecres, 29/05/2019

El 29 de maig, La Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la formació a la seva seu de Barcelona.

El proper dimecres 29 de maig a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs ‘La fiscalitat de les fundacions’.

L’objectiu de la formació és revisar els aspectes més importants de la fiscalitat de les fundacions, així com conèixer quines són les obligacions tributàries de les fundacions.

També es vol identificar els incentius fiscals que corresponen a les fundacions i elaborar correctament tota la documentació relacionada amb aquest àmbit.

El programa abordarà el marc legal de la Llei 49/2002, les obligacions tributàries de les fundacions, els incentius fiscals al mecenatge i la memòria econòmica fiscal.

La sessió es dirigeix a direccions, gerències i professionals de les àrees de comptabilitat i administració de les fundacions.

El curs anirà a càrrec de Ferran Busquet, economista-MBA per ESADE i auditor de comptes i Josep Ramírez, economista i auditor de comptes de Busquet, economistes, auditors, estudi jurídic.

El preu de la formació és de 90€ per fundacions associades a la CCF i 180€ per fundacions no sòcies. El pagament s’ha de fer per transferència bancària a través del compte ES54 2100 7125 0001 1502.

Les places són limitades i per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 29 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat