Curs: ‘La fiscalitat de les fundacions’

L’objectiu de la formació és revisar els aspectes més importants de la fiscalitat de les fundacions. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 26/06/2019

El 26 de juny, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la formació a la seva seu, Barcelona.

El proper dimecres 26 de juny a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs ‘La fiscalitat de les fundacions’.

L’objectiu de la formació és revisar els aspectes més importants de la fiscalitat de les fundacions, així com conèixer quines són les obligacions tributàries de les fundacions.

També es vol identificar els incentius fiscals que corresponen a les fundacions i elaborar correctament tota la documentació relacionada amb aquest àmbit.

El programa abordarà el marc legal de la Llei 49/2002, les obligacions tributàries de les fundacions, els incentius fiscals al mecenatge i la memòria econòmica fiscal.

La sessió es dirigeix a direccions, gerències i professionals de les àrees de comptabilitat i administració de les fundacions.

El curs anirà a càrrec de Ferran Busquet, economista-MBA per ESADE i auditor de comptes i Josep Ramírez, economista i auditor de comptes de Busquet, economistes, auditors, estudi jurídic.

El preu de la formació és de 90 € per fundacions associades a la CCF i de 180 € per fundacions no sòcies.

Per assistir al curs, s’ha de fer el pagament al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502 i emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 26 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat