Curs: La formulació dels comptes anuals de la fundació

L’objectiu de la formació és revisar els aspectes més importants de la formulació de comptes anuals d’una fundació. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 15/05/2019

El 15 de maig, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la formació a la seva seu a Barcelona.

El proper dimecres 15 de maig a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs ‘La formulació dels comptes anuals de la fundació’.

L’objectiu de la formació és revisar els aspectes més importants de la formulació de comptes anuals d’una fundació perquè es realitzi de forma eficient i compleixi amb tots els requeriments legals que li siguin d’aplicació.

També es vol repassar el contingut de la memòria econòmica a presentar a l’Agència Tributària i saber què cal tenir present per fer l’informe d’auditoria, tant per les fundacions que estiguin obligades a fer-ho, com per les que ho fan de forma voluntària.

El curs es dirigeix a direccions, gerències i professionals de les àrees de comptabilitat, finances i administració de les fundacions.

La sessió anirà a càrrec de M. Eugènia Bailach, economista i auditora de comptes a Auren i Ferran Busquet, Economista-MBA per ESADE i auditor de comptes.

El programa inclou conceptes com les principals normes de registre i valoració que afecten més significativament a les fundacions, models de comptes anuals i diferències més significatives i normes d’elaboració general dels estats financers.

El curs també abordarà temes com la memòria econòmica de caràcter obligatori i requerida per l’Agència Tributària, l’obligació de sotmetre els comptes anuals a auditoria i la memòria comptable, amb les normes generals d’elaboració i contingut.

El curs té un cost de 90€ per fundacions associades a la CCF i de 180€ per fundacions no sòcies. El pagament s’ha de fer per transferència al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502 indicant el nom de la persona participant i la referència ‘Curs 15/05’.

Le places són limitades i per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 15 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
CCF
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat