Curs: La incorporació i l’acompanyament del voluntariat

Imatge de l'Escola de Formació de la FCVS. Font: FCVS
Lleida
Dimecres, 07/11/2018

La FCVS organitza una càpsula formativa a Lleida per garantir una experiència positiva de les persones que comencen una acció voluntària.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat el curs ‘La incorporació i l’acompanyament del voluntariat’, una càpsula formativa de quatre hores de durada on es plantejarà com ha de ser l’acollida de les persones que comencen una acció voluntària dins d’una entitat. En aquest sentit, la formació destacarà els aspectes diferencials pel que fa a l’acompanyament del voluntariat i respondrà altres preguntes de la mà de Carolina Blàvia, antropòloga i coneixedora del món del voluntariat.

El curs tindrà lloc el dia 7 de novembre de 16 a 20 h. L’Espai Salut de la FCVS-Lleida, situat al c/Henry Dunant 1, serà l’emplaçament per poder realitzar la formació. Així doncs, la càpsula donarà les eines perquè el moment inicial de relació del voluntariat amb l’entitat i la seva primera experiència viscuda sigui positiva i continuïn amb ganes per seguir fent voluntariat.

Per poder realitzar la formació, cal fer inscripció prèvia en el següent formulari. La data límit per poder fer-ho serà el 31 d'octubre de 2018.

Data: 

Dimecres 07 nov

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
formacio@voluntaris.cat
Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social