Curs: ‘La justícia global: un repte per a les entitats’

 Font:
Dimarts, 01/12/2020 fins Dijous, 03/12/2020
(En línia)

Torre Jussana organitza una formació per comprendre el concepte de ‘justícia global’ i com treballar-lo des de qualsevol associació.

Dins del cicle de formacions de tardor, Torre Jussana posa a disposició de les entitats cinc nous cursos en línia destinats a ajudar-les en aquest període marcat per la Covid-19.

Entre les novetats, destaca el curs ‘La justícia global: un repte per a les entitats’, que busca comprendre el concepte de justícia global, conèixer l’evolució del sector de la cooperació i oferir eines conceptuals per emmarcar el treball de les entitats de pau, drets humans i cooperació.

La formació serà impartida per la Júlia Granell, especialista en coordinació d'entitats i projectes de justícia global, i analitzarà el pas de la cooperació a la justícia global, la connexió global-local i què significa ser una entitat de justícia global, entre altres aspectes.

El curs tindrà lloc el dia 1 i 3 de desembre de les 17.00 h a les 19.00 h i per participar-hi, cal inscriure’s abans del 25 de novembre al següent enllaç.

Data: 

Dimarts 01 des

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Torre Jussana
Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat