Curs: ‘La mediació de conflictes a les organitzacions’

El curs està impartit per Carol Pinilla i Montse Mir. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimarts, 20/11/2018 fins Dimarts, 18/12/2018

El 20 i 27 de novembre i el 4, 11 i 18 de desembre, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya organitza aquesta formació.

El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) organitza el curs ‘Mediació de conflictes a les organitzacions’ a la seva seu de Barcelona.

L’objectiu és proporcionar coneixements, tècniques i eines per abordar els conflictes dintre de les organitzacions a més de valorar els conflictes com a oportunitats de canvi i transformació.

El curs està impartit per Carol Pinilla, experta en mediació organitzacional, familiar i comunitària i Montse Mir, experta en mediació en organitzacions no lucratives, relacions laborals, mercantils i mediació familiar.

La formació serveix per justificar 20 hores de formació bianual obligatòria dels mediadors i mediadores i està dirigit a totes aquelles persones que treballen de forma voluntària i/o contractades des d’una organització.

El curs té diversos descomptes, com per exemple un 50% per a persones col·legiades i amigues del CEESC a l’atur. Per formalitzar la inscripció cal adreçar-se al correu formacio@ceesc.cat.

Data: 

Dimarts 20 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
CEESC
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@ceesc.cat