Curs: ‘L'Anella Verda de Tarragona, recursos pedagògics’

Curs: ‘L'Anella Verda de Tarragona, recursos pedagògics’
Dimarts, 23/02/2021 fins Dimarts, 11/05/2021
(En línia)

Una formació online reconeguda pel Departament d’Educació i adreçada a docents, monitors de lleure i altres interessats.

El Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC-EdC) organitza el curs virtual ‘L’Anella Verda de Tarragona, recursos pedagògics’, una formació de 30 hores que mostra com és possible treballar a partir de l’Anella Verda de Tarragona coneixements de les diferents àrees curriculars: geografia, cartografia, història, antropologia, biologia i ciències de la terra, així com competències transversals com ara el treball cooperatiu, per projectes i el globalitzat.

La formació començarà el proper dimarts 23 de febrer a les 18 h amb la presentació del curs i finalitzarà l’11 de maig amb la presentació dels projectes dissenyats per l’alumnat (en total hi ha 6 sessions). Cal inscriure’s prèviament i les places són limitades.

És una activitat que ha comptat també amb el suport de l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, l’Associació Educació i Acció i Gent Amiga de l’Anella Verda.

Data: 

Dimarts 23 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (Gepec)
Correu electrònic de l'organitzador: 
e3900034@xtec.cat