Curs: ‘L’avaluació dels plans d’intervenció individual/familiar’

L’objectiu és promoure l’avaluació de les intervencions que es realitzen en la pràctica professional i saber dissenyar processos avaluables en la planificació professional. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimarts, 22/01/2019 fins Dimecres, 23/01/2019

El 22 i 23 de gener, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya organitza aquesta formació a Barcelona.

El proper dimarts 22 i dimecres 23 de gener, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya organitza el curs ‘L’avaluació dels plans d’intervenció individual/familiar’.

L’objectiu del curs és promoure l’avaluació de les intervencions que es realitzen en la pràctica professional, saber dissenyar processos avaluables en la planificació professional i conèixer i comprendre els conceptes, teories i metodologies de planificació, intervenció i avaluació existents dins de la disciplina professional.

La primera sessió es centra en analitzar preguntes com ‘Per què volem avaluar?’ o ‘Què vol dir avaluar?’ i es tractaran temes com les oportunitats i dificultats de l’avaluació, indicadors socials, protocols i informes d’avaluació. La segona sessió es centrarà en tallers de casos pràctics.

El curs anirà a càrrec d’Anna Mata Romeu, doctora en sociologia, llicenciada en ciències polítiques i sociologia, diplomada en treball social i professora titular de la Universitat de Lleida als estudis de treball social.

El preu per col·legiats/des és de 90€ i per no col·legiats/des de 125€. Per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 22 gen

Hora: 

16:00

Organitzador: 
COTSC
Correu electrònic de l'organitzador: 
catalunya@tscat.cat