Curs: Les fundacions i la normativa del sector públic

El programa abordarà temes com el règim jurídic, el règim d’adscripció i el control econòmic financer. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 10/04/2019

El 10 d’abril, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la formació a la seva seu de Barcelona.

El proper dimecres 10 d’abril a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs ‘Les fundacions i la normativa del sector públic’.

L’objectiu del curs és conèixer quina és la normativa del sector públic aplicable a les fundacions, revisar les obligacions de subministrament d’informació i documentació que cal presentar a l’administració pública i establir les obligacions a les que es subjecten aquestes entitats derivades del dret públic.

La formació està dirigida a direccions, gerències i professionals de l’àrea jurídica de les fundacions i anirà a càrrec de Tomàs Segura, advocat del Bufet Bergós.

El programa abordarà temes com el règim jurídic, el règim d’adscripció i el control econòmic financer, respecte la fiscalitat del protectorat i la fiscalització de la Intervenció General de la Generalitat o òrgans anàlegs.

El curs també vol tractar temes com l’adaptació estatuària, amb les obligacions d’adaptació d’estatus i el règim de contractació, tenint en compte aspectes com els contractes i relacions excloses, la preparació i adjudicació dels contractes i el règim de recursos.

El preu de la inscripció és de 90€ per fundacions associades a la CCF i de 180€ per fundacions no sòcies. Per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció i fer el pagament per transferència al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502.

Les places són limitades i es faran per ordre d’inscripció.

Data: 

Dimecres 10 abr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
CCF
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat