Curs LibreOffice Writer

 Font:
Barcelona
Dilluns, 01/07/2019 fins Divendres, 05/07/2019

La Lleialtat Santsenca acollirà el nivell intermedi del "Curs LibreOffice Writer" impartit per Barcelona Free Software, de l’1 al 5 de juliol.

LibreOffice és un paquet ofimàtic de codi obert (programari obert) desenvolupat per The Document Foundation que compta amb un processador de textos (Writer), fulla de càlcul (Calc), un gestor de presentacions (Impress), un gestor de bases de dades (Base), un gestor de gràfics (Draw) i un editor de formules matemàtiques (Math).

Barcelona Free Software organitza el Curs LibreOffice Writer (nivell intermedi), de l’1 al 5 de juliol, a La Lleialtat Santsenca (Barcelona). La formació durarà 25 hores i la impartirà Xisco Fauli (Trainer certificat per The Document Foundation), de 9.00 a 14.00 hores. El preu del curs és de 100 € i s'ofereixen 25 places. Les inscripcions s'han de realitzar a través del correu: curs-libreoffice@bcnfs.org.

Aquest curs es centra en el processador de textos Writer i va dirigit a tots aquells usuaris amb un nivell de coneixement bàsic que volen fer un ús més eficient de l’aplicació.

El curs és presencial i es divideix en 7 temes: el primer tema serà un repàs del conceptes bàsics, els diferents elements de la interfície de LibreOffice Writer i com personalitzar-la. També com treballar amb llistes i taules; seguidament s'estudiarà com millorar el rendiment i millorar l’aparença dels documents amb la utilització d’estils, plantilles i gràfics. Posteriorment s'abordaran els diferents formularis disponibles a LibreOffice Writer i com treballar amb ells. Finalment s'estudiarà què són i com fer servir el documents mestres i la combinació de correspondència.

Cada alumne disposarà d’un manual per poder seguir el curs amb explicacions detallades, imatges i exercicis.

Data: 

Dilluns 01 jul

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
curs-libreoffice@bcnfs.org
Organitzador: 
Barcelona Free Software