Curs: Millora el control econòmic de la teva entitat amb un programa de comptabilitat

L’objectiu és conèixer el programa de comptabilitat de Suport Tercer Sector. Font: Unsplash.
Dimarts, 24/03/2020 fins Dimarts, 14/04/2020
(En línia)

El 24 de març, Suport Tercer Sector engega aquest curs en línia sense cost per a persones voluntàries o membres d’entitats.

Del proper dimarts 24 de març al dimarts 14 d’abril, Suport Tercer Sector organitza la formació en línia ‘Millora el control econòmic de la teva entitat amb un programa de comptabilitat’.

El curs té una durada de 16 hores i l’objectiu és conèixer el programa de comptabilitat de Suport Tercer Sector, perquè les entitats ho puguin incorporar al seu funcionament i així tenir un millor control i gestió dels recursos econòmics.

El curs va dirigit a persones voluntàries i professionals encarregades de la gestió econòmica de les entitats i que vulguin conèixer el funcionament bàsic del programa.

Es recomana que les persones que facin el curs tinguin coneixements bàsics de comptabilitat. Per aquelles que no en tinguin, podran optar per uns materials optatius de teoria comptable bàsica.

El primer mòdul es centrarà en els primers passos amb el programa i el segon abordarà la creació de taules mestres i l’entrada, actualització i modificació d’assentament. El tercer tractarà temes com els llistats comptables, les còpies de seguretat i el procés de tancament de l’exercici, mentre que el quart treballarà casos pràctics.

La formació és gratuïta per a persones voluntàries o membres d'entitats. Per cursar-la, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 24 març

Hora: 

00:00

Correu electrònic Organitzador: 
infosuport@fundesplai.org
Organitzador: 
Suport Tercer Sector