Curs: ‘Milloreu l’impacte social i ambiental dels vostres projectes’

 Font:
Dimarts, 01/12/2020
(En línia)

Torre Jussana organitza una formació per ajudar a les entitats a incorporar criteris de sostenibilitat en els projectes i ampliar i compartir recursos en aquest àmbit.

Dins del cicle de formacions de tardor, Torre Jussana posa a disposició de les entitats cinc nous cursos en línia destinats a ajudar-les en aquest període marcat per la Covid-19.

Entre les novetats, destaca el curs ‘Milloreu l’impacte social i ambiental dels vostres projectes’ que pretén incorporar criteris d'ambientalització i consum responsable per a poder concretar el pla de sostenibilitat d’un projecte i ampliar i compartir recursos concrets per a les accions de sostenibilitat dels projectes subvencionats.

La formació serà impartida per l’equip tècnic de la secretaria Barcelona + sostenible i s’hi treballaran casos reals, recursos pràctics per incorporar criteris d'ambientalització i consum responsable i models senzills per concretar el pla de sostenibilitat de diferents tipus de projectes.

El curs tindrà lloc el dia 1 de desembre de les 12.00 h a les 13.30 h i per participar-hi, cal inscriure’s abans del 26 de novembre al següent enllaç.

Data: 

Dimarts 01 des

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Torre Jussana
Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat