Curs: Motivar i implicar els equips mitjançant reunions productives

L’objectiu de la formació és reforçar els aspectes fonamentals de la presa de decisions en grup. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 16/10/2019

El 16 d’octubre, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza l’acte a la seva seu, Barcelona.

El proper dimecres 16 d’octubre a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs Motivar i implicar els equips mitjançant reunions productives.

L’objectiu de la formació és reforçar els aspectes fonamentals de la presa de decisions en grup, així com adquirir noves eines i tècniques per dinamitzar i/o ser partícip eficaç mitjançant aportacions argumentades.

També es pretén desenvolupar un rol de lideratge basat en la influència i ampliar els registres comunicatius per tal de desenvolupar un estil més persuasiu i eficaç, en especial amb la utilització de dades i suports visuals.

El curs va adreçat a membres de patronats, direccions generals i gerències, equips de comunicació, equips de persones i RRHH, responsables de qualitat i compliance.

La formació estarà impartida per Isabel Molas, consultora i docent en habilitats directives i gestió del canvi, sòcia fundadora de MIB Comunicació.

El programa abordarà aspectes com les diferents tipologies de reunions i formats de presentacions, com realitzar una reunió productiva i models de presa de decisions en reunions.

També es tractaran les bases d’una comunicació persuasiva i eficaç, com gestionar la participació de tots els integrants i les característiques del lideratge efectiu.

La formació té un cost de 90€ per fundacions associades a la CCF i de 180€ per les no sòcies. Per assistir, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció i fer el pagament per transferència al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502.

Data: 

Dimecres 16 oct

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat