Curs ‘No amagar-se. El dret d’asil i les persecucions per motius d’orientació sexual i identitat de gènere’

Curs ‘No amagar-se. El dret d’asil i les persecucions per motius d’orientació sexual i identitat de gènere’.
Dilluns, 23/11/2020 fins Diumenge, 06/12/2020
(En línia)

Un curs online per conèixer la situació en què es troba el col·lectiu LGTBI en diferents parts del món i la possibilitat de buscar protecció internacional.

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CEAR) organitza la segona edició del curs en línia ‘NO AMAGAR-SE. El dret d’asil i les persecucions per motius d’orientació sexual i identitat de gènere’. Es tracta d’una formació d’un total de 10 hores lectives dirigida a persones amb una activitat professional relacionada amb aquesta qüestió, així com a persones compromeses que es preocupin per la garantia dels dret humans.

El curs té com a objectius transmetre una imatge global dels desplaçaments forçats per motius d’orientació sexual i identitat de gènere, explicar en què consisteix la protecció internacional que pot sol·licitar el col·lectiu LGTBI, oferir eines per detectar potencials sol·licitants d’asil per aquestes raons i donar a conèixer quins són els principals aspectes en l’acollida de persones perseguides per motius d’orientació sexual i identitat de gènere.

La formació s’impartirà en català i el preu general és de 60 euros (hi ha un preu reduït de 45 euros per a estudiants i persones en situació d’atur). Les places són limitades i per inscriure’s cal anar a aquest enllaç.

Data: 

Dilluns 23 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CEAR)
Correu electrònic de l'organitzador: 
ccar@ccar-cear.org