Curs: ‘Obligacions de transparència de les fundacions’

El curs anirà a càrrec de Tomàs Segura, advocat del Bufet Bergós. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 06/03/2019

El 6 de març, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la formació a Barcelona.

El proper dimecres 6 de març a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs: ‘Obligacions de transparència de les fundacions’.

L’objectiu de la sessió és conèixer quines són les obligacions de les fundacions en matèria de transparència, aprendre el contingut i abast de les eines de transparència definides a l’Ordre 152/2018 i saber, de manera pràctica, com complir amb el deure de publicitat de les fundacions.

L’Ordre 152/2018 estableix el nivell de subjecció de les fundacions i de les associacions declarades d’utilitat pública als instruments de transparència establerts per la Llei del Protectorat.

El curs anirà a càrrec de Tomàs Segura, advocat del Bufet Bergós.

El programa va dirigit a gerències, direccions, membres del patronat i responsables de l’àrea jurídica i de l’àrea de comunicació de les fundacions.

La primera part de la formació abordarà el marc normatiu, a continuació s'explicarà la coordinació normativa i la concurrència de lleis i es finalitzarà analitzant models pràctics pel compliment de les obligacions en matèria de publicitat.

El preu per participant és de 90€ per fundacions associades a la CCF o 180€ per fundacions no sòcies. Per assistir, cal fer el pagament per transferència al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502 i omplir el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 06 març

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat