Curs: Obligacions legals i documentals de les entitats

L’objectiu és oferir una visió completa sobre les principals obligacions de les entitats de caire jurídic i econòmic. Font: Unsplash.
Divendres, 27/03/2020 fins Divendres, 24/04/2020
(En línia)

El 27 de març, Suport Tercer Sector engega aquest curs en línia sense cost per a treballadors i treballadores en actiu.

Del proper divendres 27 de març al divendres 24 d’abril, Suport Tercer Sector organitza la formació en línia ‘Obligacions legals i documentals de les entitats’.

El curs té una durada de 16 hores i l’objectiu és oferir una visió completa sobre les principals obligacions de les entitats de caire jurídic i econòmic, així com de les tasques que s’han de fer des de les juntes directives.

La formació s’adreça a persones dirigents, responsables o coordinadors/es d’entitats, especialment que formin part de la junta directiva.

El curs abordarà temes com les obligacions envers els diferents registres i censos, obligacions relacionades amb la gestió de les persones o obligacions documentals relacionades amb el funcionament intern de l'entitat, assemblea i junta directiva.

També es tractaran temes com la responsabilitat dels i les membres de les juntes directives o les obligacions legals relacionades amb l'organització de les activitats.

La formació és gratuïta per a treballadors i treballadores en actiu. Per cursar-la, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Divendres 27 març

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Suport Tercer Sector
Correu electrònic de l'organitzador: 
infosuport@fundesplai.org