Curs online de formació en la Gestió de Conflictes i les organitzacions del tercer sector

imatge llibre guia pràctica de la gestió de conflictes al teixit associatiu
Girona
Divendres, 27/02/2015 fins Divendres, 20/03/2015

Es presenta la 6a edició del curs de formació en la gestió de conflictes i les organitzacions del tercer sector. El curs ofereix competències i coneixements bàsics per a la gestió i la Resolució de conflictes.

El curs ofereix competències, d’una banda, en els coneixements bàsics per a la gestió i la Resolució de conflictes; i d’altra, en la seva anàlisis, abordatge, tractament a les organitzacions del tercer sector internament, així com aquells que es donen producte de la interacció amb d'altres agenst i institucions.

Es tracta d’un curs “on line” per tal de donar a conèixer les competències bàsiques i pràctiques per a l'abordatge, tractament i gestió de conflictes, especialment aquells que es donen i afecten a les organitzacions del tercer sector.

En aquest moment de canvis constants, en la gestió del conflicte públic, els governs no estan sols. Les entitats que conformen el Tercer sector tenen cada cop més capacitat per detectar i donar respostes al conflictes. Aquesta situació és nova i també genera tensions. Paral·lelament, les entitats d’aquest sector, tot i la seva gran tradició i la seva llarga trajectòria, no estan exemptes de conflictes, i més en l’actual context. Avui, no hi ha prou amb la bona voluntat i amb el saber fer d’altres temps.Ara, cal, enfortir-se i dotar-se d’estratègies, formules i eines que permetin obtenir solucions efectives i guanyar en qualitat des de l’aposta ferma per uns valors humans i de transformació social.

Objectiu del curs:

Per aconseguir-ho, s’abordarà: L’obtenció de formules i habilitats bàsiques per a la detecció, abordatge i intervenció en conflictes. El coneixement dels conflictes que afecten a les organitzacions sense afany de lucre, així com aquells que es donen producte de la interacció amb d’altres agents i institucions.

Temari:

  1. Aproximació i anàlisi del conflicte
  2. Acció pública col·lectiva i funcions socials
  3. La gestió de conflictes al tercer sector
  4. Tercer Sector i Administració. La gestió de la col·laboració
  5. Tercer Sector i les seves lògiques de funcionament
Les sessions s’inicien els divendres de cada setmana. Durant aquella setmana els alumnes poden accedir als continguts publicats en el curs online i han d’elaborar l’activitat corresponen a cada tema.

Informació del curs

Preu: 125 €

Matrícula't

Direcció: Xavier Pastor Pérez
Coordinació: Eduard Carrera Fossas

Data: 

Divendres 27 febr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació UdG
Correu electrònic de l'organitzador: 
info.fundacioif@udg.edu