Curs Online de Gestió de Conflictes i les organitzacions del Tercer Sector

imatge de la guia pràctica de la gestió de conflictes al teixit associatiu
Divendres, 24/02/2012 fins Divendres, 23/03/2012

3a edició d'aquest curs amb molt bona acceptació i magnífic preu!! El curs ofereix competències, d’una banda, en els coneixements bàsics per a la gestió i la resolució de conflictes; i d’altra, en la seva anàlisi, abordatge, tractament a les organitzacions del tercer sector internament, així com aquells que es donen producte de la interacció amb d’altres agents i institucions.

Temari

  1. Aproximació i anàlisi del conflicte
  2. Acció pública col·lectiva i funcions socials del tercer sector
  3. La gestió de conflictes al tercer sector
  4. Tercer Sector i altres agents. La gestió de la col·laboració
  5. Tercer Sector i les seves lògiques de funcionamen t

Calendari:

del 24 de febrer al 23 de març del 2012. Les sessionss’inicien els divendres de cada setmana. Durant aquella setmana els alumnes poden accedir als continguts publicats en el curs online i han d’elaborar l’activitat corresponen a cada tema.

Estructura:

  • 4 sessions de 3 hores de duració (lectura de continguts irealització de l’activitat corresponent)
  • 1 sessió per tema
  • 1 tema per setmana

Docens:

Xavier Pastor.

Politòleg, expert en Gestió i Resolució de conflictes. Conferenciant, autor de diversos llibres i articles sobre la Resolució de Conflictes. Director del Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Fundació UdG. Ha estat Coordinador del Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat de la Generalitat de Catalunya.


Jordi Gusi

Llicenciat en Economia a la Universitat de Barcelona i Màster en Funció Gerencial d'ONGD d'ESADE. Desenvolupa tasques de consultoria i assessoria per a diverses entitats. Gerent d'ECAS, Entitats Catalanes d'Acció Social. Ponent, conferenciant i dinamitzador en Congressos, Jornades i Tallers sobre el tercer sector, l’associacionisme i el voluntariat

*Es deixa oberta la possibilitat d’incorporar altres docents dels postgrau en funció de les necessitats detectades en l’evolució del curs.

Visualitza un video sobre la resolució de conflictes

Direcció
Xavier Pastor Pérez

Coordinació
Eduard Carrera Fossas

Preu: 150€

Matricula't

Data: 

Divendres 24 febr

Hora: 

10:01

Correu electrònic Organitzador: 
info.fundacioif@udg.edu