Curs online: “Youtube: optimització de vídeo i estratègies per guanyar audiència”

Usuària de Youtube. Font: Pixabay
Barcelona
Dimecres, 13/09/2017

Les associacions juvenils i les entitats que fan campanyes de sensibilització poden aprofitar les oportunitats que el vídeo i la plataforma Youtube els hi dóna per arribar a un públic jove.

El curs, organitzat per Cibernàrium, la plataforma digital de Barcelona Activa, és una oportunitat per les associacions juvenils i/o entitats centrades a fer campanyes d’incidència i sensibilització per aprendre a com optimitzar el seu material audiovisual. Amb el títol “Youtube: optimització de vídeo i estratègies per guanyar audiència”, el curs ensenyarà què cal fer per aprofitar la plataforma digital com a eina de comunicació i interacció amb el públic objectiu.

Youtube s’ha convertit en una font de referència i informació i rep una quantitat de visites diàries impressionants. En aquest sentit, el consum de vídeos en línia no para d’augmentar i la plataforma s’ha convertit en una eina de màrqueting molt potent.

El contingut del curs serà:

1. El vídeo online, una tendència a l’alça

2. Portals i xarxes al voltant del vídeo

3. Youtube

  • La plataforma
  • Beneficis de tenir un canal corporatiu a Youtube
  • El vídeo
  • El canal

4. Com popularitzar el nostre vídeo

5. Medició de resultats

6. Posicionament a Youtube

7. Youtube com a eina de comunicació amb col·laboradors

La segona edició del curs, que serà online, se celebrarà el 13 de setembre de 16:30 a les 19:30h en una sessió presencial. L’obertura de la inscripció comença el 6 de setembre a les 8:30h i es podrà fer des del següent enllaç.

Data: 

Dimecres 13 set

Hora: 

16:30

Organitzador: 
Cibernàrium
Correu electrònic de l'organitzador: 
barcelonactiva@barcelonactiva.cat