Curs: 'Participació ciutadana i transformació social a través del voluntariat'

L'objectiu és reflexionar i conèixer com gestionar el voluntariat dins de les entitats. Font: Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida.
Dilluns, 05/06/2023 fins Diumenge, 09/07/2023
(En línia)

Aquesta formació està pensada perquè les entitats puguin tenir les eines per crear nous espais de relació amb les persones voluntàries.

Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida duu a terme un cicle formatiu amb cursos de diferents temàtiques. Una d'aquestes formacions és 'Participació ciutadana i transformació social a través del voluntariat'.

Aquest curs està destinat a les entitats que treballen amb persones voluntàries, i en especial per a les encarregades de gestionar i coordinar l'àrea de voluntariat. En aquest sentit, la formació pretén donar les eines per a una bona gestió de la participació del voluntariat.

Sovint, la manca de voluntariat és una qüestió que afecta i preocupa les organitzacions sense ànim de lucre petites i mitjanes, per això, en la formació es tractaran les noves formes i àmbits de voluntariat i la normativa que regula aquesta situació. També s'abordaran els mecanismes per captar, acollir, formar i treballar amb l'equip de voluntariat.

En definitiva, serveix per formar les persones que hauran de treballar amb les voluntàries, ja que es tracta d'una figura amb particularitats que necessita una gestió concreta.

Les persones inscrites cada setmana hauran de fer telemàticament un dels mòduls, seguint les lectures i propostes de continguts. El curs, que s'impartirà en castellà, serà del 5 de juny al 9 de juliol i comporta una càrrega de feina d'unes 20 hores aproximadament. A més, les persones que ho desitgin podran obtenir el certificat, sempre que compleixin els requisits d'avaluació.

Per poder fer la formació cal inscriure's prèviament.

Data: 

Dilluns 05 juny

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacion@fundacionesplai.org