Polítiques públiques, tecnopolítica, innovació tecnològica i societats

 Font:
Barcelona
Dimarts, 16/10/2018 fins Dimarts, 30/10/2018

El curs persegueix proporcionar coneixements pràctics i teòrics necessaris per a comprendre la gènesi, present i futur l’ecosistema de la innovació tecnològica a nivell local i global.

Programa del curs:

  • Polítiques Públiques i estratègies d’I+D: L’estratègia de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent a Catalunya RIS3CAT; Reptes Globals de les economies europees; Estratègia Europa 2020; Àmbits sectorials líders en I+D; Instruments i Polítiques per indidir en la I+D+I; l’esforç de les empreses en activitats d’I+D.
  • E-govern, e-democràcia. Sistemes de participació. Política Tecnològica: Govern i gestió pública a la societat de la informació; l’Impacte de les TIC al govern i a les polítiques públiques; Dret, tecnologia i organtizació per l’e-govern.
  • Start-ups, Spin-offs, parcs científics i tecnològics: Ecosistema Científic i Tecnològic a Catalunya.
  • Smart Cities / Ciutats intel·ligents: Dinàmiques urbanes, territorials i ambientals; Sistemes de processament d’informació ; Cartografia, Sistemes d’Informació Geogràfica i Teledetecció ; Gestió de Dades i Aplicacions Informàtiques.
  • Comerç electrònic i e-Business; tecnologies del futur: Impacte socioeconòmic als territoris, processos de transformació, gentrificació comercial, reptes i oportunitats.
  • Estudi de Casos: Gestió de l’Aigua, Mercats i sectors econòmics Emergents, la col·laboració público-privada, HUB.

Aquest curs tindrà lloc del 16 al 30 d'octubre de 2018. Dimarts de 16.00 a 20.00 hores, al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. El període per a matricular-se finalitza el 9/10.

Data: 

Dimarts 16 oct

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
formacio@colpis.cat
Organitzador: 
Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya