Curs: Projectes europeus per a ONG

Bandera de la Unió Europea. Font: CIEMEN
Barcelona
Dimecres, 27/09/2017 fins Dissabte, 30/09/2017

CIEMEN organitza una formació per compartir oportunitats que les organitzacions sense afany de lucre tenen a la Unió Europea.

CIEMEN ha organitzat un curs anomenat “Projectes europeus per a ONG”, una formació que presentarà oportunitats perquè les entitats duguin a terme els seus projectes amb l’ajuda de la Unió Europea. Durant el curs, es donaran les eines perquè les associacions puguin, de forma independent, apropar-se a la realitat europea i saber quins recursos tenen per començar un projecte.

Entre els objectius principals, es revisarà el marc de finançament plurianual actual i s’exposarà els programes i línies de finançament principals per a ONG, a més de mostrar com presentar i gestionar un projecte europeu i donar a conèixer les vies de participació de les ONG catalanes a Europa.

El curs va dirigit a persones tècniques i directives d’organitzacions del Tercer Sector amb coneixements previs en la gestió de projectes. Entre el professorat, destaquen:

  • Gemma Piñol, experta en governança i gènere i en preparació i gestió de projectes europeus
  • Albert Segura, soci de MAC Partners i expert en política europea
  • Albert Sorrosal, expert de la Comissió Europea

Les preinscripcions es podran fer fins al 15 de setembre de 2017 omplint el següent formulari. Les persones preinscrites seran contactades per CIEMEN per confirmar disponibilitat. Les places s’assignaran per rigorós ordre de preinscripció fins a omplir les 27 disponibles. El programa sencer del curs el pots consultar aquí.

Data: 

Dimecres 27 set

Hora: 

15:14

Organitzador: 
CIEMEN
Correu electrònic de l'organitzador: 
secretaria@ciemen.cat / 93 444 38 00