Curs: ‘Què ha de saber el patró d’una fundació per exercir el seu càrrec de forma responsable?’

L’objectiu del curs és conèixer les obligacions generals derivades de l’exercici del càrrec de patró d’una fundació. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimecres, 19/06/2019

El 19 de juny, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la formació a la seva seu, Barcelona.

El proper dimecres 19 de juny a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs ‘Què ha de saber el patró d’una fundació per exercir el seu càrrec de forma responsable?’.

L’objectiu del curs és conèixer les obligacions generals derivades de l’exercici del càrrec de patró d’una fundació i saber l’abast de la responsabilitat civil, administrativa, fiscal, en matèria de seguretat social i penal de les persones físiques i les persones jurídiques que formen part del patronat de la fundació.

També es pretén veure quins són els supòsits d’exoneració o modulació de la responsabilitat dels patrons i conèixer els instruments de cobertura del risc de la responsabilitat imputable als patrons i directius de la fundació.

La formació està adreçada a membres del patronat, direccions, gerències i professionals de l’àrea jurídica de les fundacions i estarà impartida per Tomás Segura, advocat del Bufet Bergós i Javier Gómez, soci d’Arç Corredoria d’Assegurances, SCCL.

El programa abordarà el patronat, centrant-se en la composició i el funcionament i les obligacions fiscals i comptables, tenint en compte l’elaboració del pressupost i dels documents que integren els comptes anuals.

També es tractarà la situació d’insolvència de la fundació, altres obligacions legals dels patrons i conseqüències del seu incompliment i les eines per la cobertura de responsabilitat dels administradors i patrons de la fundació en l’exercici del seu càrrec.

El preu per les fundacions associades a la CCF és de 90 €, mentre que el cost per les fundacions no sòcies és de 180 €.

Per assistir al curs, s’ha de fer el pagament al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502 i emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 19 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat