Curs sobre activisme polític pels drets dels animals

La formació costa 100 euros i tractarà en aprofundiment la vessant jurídica. Font: UPC-CAE
Barcelona.
Dilluns, 03/07/2017 fins Divendres, 07/07/2017

La Universitat Pompeu Fabra (UPF) organitza una formació del 3 al 7 de juliol que aprofundirà en les eines disponibles per aconseguir canvis legislatius i polítiques públiques.

La Universitat Pompeu Fabra-Centre for Animal Ethics (UPF-CAE) i la Fundació Franz Weber organitzen del 3 al 7 de juliol al campus del Poblenou de l’UPF un curs sobre activisme polític pels drets dels animals.

El curs té l’objectiu d’aprofundir en el context polític i jurídic de l’activisme per als drets dels animals, les estratègies del discurs del moviment animalista i les eines que permeten fer canvis legislatius i pressionar per noves polítiques públiques.

També es desenvoluparan les capacitats retòriques per convèncer i incidir en la presa de decisions, s’analitzaran estratègies comunicatives i metodologies per dissenyar, planificar i executar campanyes d’activisme per a la causa dels animals.

La formació es dirigeix a activistes, estudiants i professionals amb interès en el camp dels drets dels animals. Les classes tindran una part teòrica i una més pràctica en què es discutiran casos pràctics en grup.

L’horari de les classes és de 15h a 19h i cal inscriure’s-hi abans. El cost del curs és de 100 euros. Per a més informació, consulteu el programa complet.

Més informació:

  • Data: Del 3 al 7 de juliol.
  • Horari: De 15h a 19h.
  • Lloc: Aula 52.421, edifici Roc Boronat del campus del Poblenou de l’UPF.
  • Organitza: UPF-Centre for Animals Ethics i Fundació Franz Webber.
  • Preu: 100 euros.
  • Contacte: ugacom@upf.edu.
Data: 

Dilluns 03 jul

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Universitat Pompeu Fabra - Centre for Animals Ethics
Correu electrònic de l'organitzador: 
cae@upf.edu