Curs sobre el decreixement, de la teoria a la pràctica

El programa començarà el 8 de febrer. Font: Attac Catalunya
Barcelona
Dimecres, 08/02/2017 fins Dimecres, 22/03/2017

La formació presencial, gratuïta i de 20 hores es dirigeix a les persones interessades a trobar alternatives al sistema econòmic actual.

Attac Catalunya, la plataforma ciutadana crítica amb les institucions i mercats financers, organitza el curs “Decreixement: de la teoria a la pràctica”, una formació gratuïta i de 20 hores.

El curs analitza l’opció del decreixement com una alternativa al creixement il·limitat actual. S’introduirà el concepte des de la vessant teòrica i també es desenvoluparan propostes i alternatives de forma conjunta.

El programa compta amb especialistes de renom com Carlos Taibo, professor de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Madrid; Julio García, membre d’Ecologistes en Acció i doctor en Geografia per la Universitat de València; Carles Soler, expert en sobirania alimentària; Marina Sànchez, economista i membre del Seminari d’Economia Feminista de Barcelona, i Yayo Herrero, enginyera tècnica agrícola i experta en ecologia.

El curs s’impartirà del 8 de febrer al 22 de març, cada dimecres de 18.30h a 21h a l’edifici Calàbria 66, a Barcelona.

Per inscriure’s cal enviar un correu a attac@attac-catalunya.cat amb una carta de motivació i el nom i cognom. Les inscripcions són il·limitades i estan obertes fins el 3 de febrer.

Més informació:

  • Data: Del 8 de febrer al 22 de març.
  • Lloc: Calàbria 66 (carrer Calàbria, 66, Barcelona).
  • Preu: Gratuït.
  • Contacte: attac@attac-catalunya.cat.
Data: 

Dimecres 08 febr

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Attac Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
attac@attac-catalunya.cat