Curs 'Voluntariat i presó'

El curs 'Voluntariat i presó' està organitzat per Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida i és telemàtic. Font: Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida.
Dilluns, 05/06/2023 fins Diumenge, 09/07/2023
(En línia)

El curs, pensat per a persones que vulguin fer alguna intervenció a presons com a voluntàries, comença el 5 de juny i és en format telemàtic.

Una de les principals àrees d'intervenció de Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida és el sistema penitenciari, on desenvolupa diversos projectes amb persones privades de llibertat. En aquest sentit, moltes de les accions de l'entitat compten amb persones voluntàries.

Per això, organitza el curs 'Voluntariat i presó' amb l'objectiu de donar informació a les persones interessades sobre el sistema penitenciari i com el voluntariat pot intervenir en aquest àmbit, per tal que puguin tenir un context més profund. En aquest sentit, la formació tractarà el marc legal de les persones voluntàries, coneixements bàsics de les presons i de la situació de les persones privades de llibertat, i mites al voltant d'aquesta temàtica, per adquirir les competències principals per poder intervenir com a persona voluntària a una presó. S'hi poden inscriure totes les persones interessades a fer algun tipus de voluntariat en l'àmbit penitenciari.

La formació -que es farà en castellà- serà a càrrec d'Elena Sorribes, educadora social amb formació en educació i presó. Es durà a terme en format telemàtic del 5 de juny al 9 de juliol, el temps de dedicació estimat és de 20 hores. Les persones inscrites trobaran material per llegir, activitats, fòrums per discutir temes, continguts complementaris i una avaluació, en cas de voler rebre el certificat. Per poder fer aquest curs, cal fer la inscripció.

Data: 

Dilluns 05 juny

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacion@fundacionesplai.org