Cursa i caminada de muntanya Capafonts

La cursa de 12 quilòmetres compta amb un desnivell de 575 metres i part de la recaptació es destinarà a causes solidàries. Font: Unsplash.
Capafonts
Diumenge, 25/08/2019

El 25 d’agost, el Club de Muntanya Capafonts organitza una cursa de muntanya solidària.

El proper diumenge 25 d’agost a les 9.00 h, el Club de Muntanya Capafonts (FEEC), l’Ajuntament de Capafonts i Jo Esportista Solidari organitzen la Cursa i Caminada de muntanya Capafonts.

La cursa de 12 quilòmetres compta amb un desnivell de 575 metres i part de la recaptació es destinarà a causes solidàries.

L’activitat compta amb servei d’aparcament gratuït, servei de vestuari i de dutxes, entrada a la piscina, tres avituallaments durant el circuit i servei de massatges i un plat de paella a l’arribada.

Al finalitzar la cursa, tots els participants rebran una ampolla d’alumini serigrafiada i entraran dins d’un sorteig amb lots de productes de proximitat, esmorzars, dinars i estàncies a restaurants, bars i allotjaments de la zona.

El preu de la cursa és de 17€ per persones federades i de 20€ per no federades. Les inscripcions en línia es poden fer fins al 18 d’agost a través del formulari d’inscripció.

Data: 

Diumenge 25 ag

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
cemcapafonts@gmail.com
Organitzador: 
Club de Muntanya Capafonts