Cursa i caminada nocturna de La Granada

L’objectiu és recaptar fons pel Banc d’Aliments i el Projecte Igualtat d’Oportunitats del propi municipi. Font: Unsplash.
La Granada
Dissabte, 20/07/2019

El 20 de juliol, Solidaris Runners organitzen l’activitat a La Granada.

El proper dissabte 20 de juliol a partir de les 19.00 h, Solidaris Runners i Càritas organitzen la Cursa i Caminada Nocturna de La Granada.

L’objectiu és recaptar fons pel Banc d’Aliments i el Projecte Igualtat d’Oportunitats del propi municipi, per no tenir cap infant sense colònies, sortides ni natació per motius econòmics.

Els participants podran escollir entre una cursa de 7 km, una de 15 km o una caminada de 7 km.

La major part del circuit es realitzarà per camins de terra, en l’entorn de la Granada, envoltats de vinyes, bosc i corriols. Els trams més tècnics estaran senyalitzats amb un cartell. Al ser una cursa nocturna, el camí estarà marcat per cinta reflectant i serà obligatori l’ús de llum frontal.

Tots els participants rebran una bossa del corredor amb samarreta i altres objectes. També es disposarà d’un avituallament durant el recorregut i un altre a l’arribada amb productes líquids, sòlids i amb botifarrada, vi i cafè inclòs.

A tots els nens i nenes participants en la cursa infantil se’ls hi farà entrega d’una medalla
commemorativa
. Al acabar, tots els participants podran gaudir d’un bany a la piscina.

El preu de la inscripció és de 13 € i de 6 € pels menors de 12 anys. El preu el mateix dia de la cursa serà de 16 € i 9 € respectivament i el preu de la cursa infantil, de 0 a 6 anys, és de 5 € qualsevol dia. Tothom qui vulgui participar, ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dissabte 20 jul

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
pablocong@hotmail.es
Organitzador: 
Solidaris Runners