Cursa i passejada solidària per la lluita contra el Parkinson a Terrassa

Cursa i passejada solidària per la lluita contra el Parkinson a Terrassa
Terrassa
Diumenge, 14/04/2019

Aquest esdeveniment esportiu i solidari té com a principal objectiu donar visibilitat a les persones afectades per aquesta malaltia.

En el marc del Dia Mundial del Parkinson, l’entitat AVAN organitza la IV edició de la Cursa i passejada solidària per la lluita contra el Parkinson a Terrassa, un esdeveniment esportiu i solidari que té com a principal objectiu donar visibilitat a totes aquelles persones afectades per aquesta malaltia. La cita serà a la ciutat vallenca, el diumenge dia 14 d’abril amb inici a les 10 del matí des de la plaça de la Cultura.

Les inscripcions i recollida de dorsals es podran fer al Centre Cívic M. Avel·lí Estrenjer (Pl. Cultura, 5 de Terrassa) amb antelació, el mateix dia de la cursa a partir de les 9.00 del matí o en diversos comerços de la ciutat. El programa matinal inclou la cursa i passejada a les 10.00 hores, sorteig de regals i actuacions de diferents grups i entitats fins a les 14.00 h. En l’edició anterior, més de 1.100 persones van participar en aquesta activitat.

Data: 

Diumenge 14 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
AVAN
Correu electrònic de l'organitzador: 
terrassa@avan.cat