Cursa mini 10K solidària a Vilafranca del Penedès

Bàner cursa 10K de Vilafranca del Penedès. Font:www.10kvilafranca.org
Vilafranca del Penedès
Diumenge, 29/01/2017

Dins del marc de la tradicional cursa 10k de Vilafranca del Penedès, enguany es farà una cursa solidària d'un quilòmetre oberta a tothom, a on es recaptaran diners per a l'obra social de l'Hospital de Sant Joan de Déu.

La tradicional cursa 10k de Vilafranca arriba a la seva 7a edició amb una novetat en forma de cursa solidària, la "Mini 10k". Aquesta cursa, que es farà a les 10h del dia 29 de gener de 2017, està oberta a tothom i pensada per a totes les edats. Tindrà un recorregut d'un quilòmetre.

Les inscripcions es faran de forma presencial, i els participants aportaran el donatiu que desitgin.

Tots els diners que es recullin aniran destinats al projecte contra l'obesitat infantil de l'obra social de l'Hospital de Sant Joan de Déu.

A banda d'aquesta cursa solidària, també el celebrarà a les 11h del matí la cursa 10k. Aquesta cursa està considerada com una de les més ràpides de Catalunya, amb un circuit urbà de 5 quilòmetres homologat per la Federació d'Atletisme de Catalunya, al qual se li hauran de donar dues voltes. Els participants i públic assistent gaudiran de fins a 6 grups de música i animació que es repartiran durant tot el recorregut.

Les incripcions per a la cursa de 10k, que tenen un cost de 10 euros, estan limitades a 1.800 participants.

El dorsal (que incorpora el xip) i el regal s’hauran de recollir a partir de dissabte durant tot el dia (de 10 del matí fins les 14 hores i de 17 h fins les 21 hores) i el diumenge fins 1 hora abans de la sortida, al recinte de Cal Figarot, situat al Carrer del General Prim, 11, local dels Castellers de Vilafranca.

Data: 

Diumenge 29 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fondistes Penedès i Ajuntament de Vilafranca
Correu electrònic de l'organitzador: 
10kvilafranca@gmail.com