Cursa solidària amb la paràlisi cerebral

Imatge del cartell de la cursa
Diumenge, 01/10/2017

Aquesta iniciativa vol conscienciar sobre la necessitat d'igualtat d’oportunitats i d'inclusió social de les persones que la pateixen, i va ja per la seva setena edició.

"En Marxa per la Paràlisi Cerebral" està organitzada per la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) i IPSEN Pharma. L'anterior edició va aplegar més de 2.300 persones.

La cursa té dues modalitats amb diferents recorreguts: 5 km (4.500 m), amb sortida a les 09.30 h, i 1 km (1.350 m), amb sortida a les 10.15 h. El preu de les inscripcions per infants, joves menors d’edat i persones amb discapacitat és de 2 €; per majors d'edat, 4 €. En tots els casos inclou samarreta tècnica i bossa. Les inscripcions es poden fer a partir d'aquest enllaç.

Els dorsals i les samarretes es podran recollir divendres 29 de setembre de 10 a 20 h, i dissabte 30 de setembre de 10 a 13 h, a la plaça central del Centre Comercial Pedralbes Centre, a l’Av. Diagonal, 609, de Barcelona, Per fer-ho és necessari presentar el comprovant de pagament amb el DNI. Si vius fora de Barcelona o no et van bé aquests moments pots recollir el material el mateix dia de la cursa.

També es pot participar com a voluntari o voluntària el dia 1 d'octubre i els dies previs repartint les samarretes i els dorsals. Més informació sobre la cursa, a la seva pàgina web.

Data: 

Diumenge 01 oct

Hora: 

09:30

Organitzador: 
FEPCCAT