Cursa solidària: Metres de Vida

L’objectiu de l’esdeveniment és recaptar fons contra el càncer per a l’associació AEEC. Font: Unsplash.
Sant Cugat del Vallés
Dissabte, 15/06/2019

El 15 de juny, l’AECC organitza la cursa contra el càncer a Sant Cugat del Vallés.

El proper dissabte 15 de juny a partir de les 10.00 h, l’AECC Catalunya Contra el Càncer i Teampartners organitzen la cursa solidària Metres de Vida.

L’objectiu de l’esdeveniment és recaptar fons contra el càncer per a l’associació AEEC.

L’acte compta amb tres modalitats de cursa. Per als més menuts està dissenyat un circuit d’1 quilòmetre, mentre que la resta de participants poden escollir entre una caminada urbana de 3 km i una cursa de 7 km.

A banda de les curses, també hi haurà diferents activitats com una botifarrada, zumba familiar i música al llarg de tota la jornada. Tots els participants, pel sol fet d’inscriure’s, obtindran una samarreta de la cursa i una bossa del corredor.

En aquesta edició, l’atleta de referència serà Eliseo Martin, qui apadrinarà ‘Metres de Vida’. Eliseo Martin ha estat medalla de bronze en el Campionat Mundial d’Atletisme París 2003 i atleta Olímpic en tres ocasions als 3.000 metres obstacles.

L’atleta s’ha compromès amb la causa i no només participarà, sinó que també farà una xerrada el mateix dissabte al matí per aportar la seva experiència i consells per córrer.

El cost de la cursa és de 5 € a la categoria infantil i de 15 € a la resta de curses. Qualsevol persona que es vulgui inscriure, ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dissabte 15 juny

Hora: 

19:30

Organitzador: 
AECC
Correu electrònic de l'organitzador: 
afornesa@teampartners.net