28a edició de la Milla Urbana de Santa Eulàlia

L’objectiu és fomentar la integració social, la solidaritat, la convivència i el civisme, a més de facilitar la participació de tothom. Font: Unsplash.
L'Hospitalet de Llobregat
Dimecres, 01/05/2019

L’1 de maig, l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia organitza l’activitat a L’Hospitalet de Llobregat.

El proper dimecres 1 de maig a partir de les 9.00 h, l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia (AESE) amb la col·laboració del Grup de Familiars i Amics de David i Óscar (FADOG) i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat organitzen la 28a edició de la Milla Urbana de Santa Eulàlia.

Des de la primera edició, FADOG vol oferir una gran festa lúdica i esportiva amb l’objectiu de fomentar la integració social, la solidaritat, la convivència i el civisme, a més de facilitar la participació de tothom.

La cursa empeny un projecte d’acció social i educativa anomenat ‘Córrer per l’1+1’. Un projecte que fomenta l’atenció integral, afavorint la socialització i intentant reduir les diferències de persones amb necessitats d’atenció a la diversitat.

El cost de la cursa és de 2 €, als que s’afegirà l’aportació solidària d’1€ més un litre de llet o d’oli. Les aportacions donaran suport a projectes solidaris de diferents entitats que treballen per reduir l’exclusió i marginació social que pateixen algunes persones de la ciutat, com la Creu Roja de L’Hospitalet.

Com en darreres edicions, es tornarà a realitzar una cursa per la categoria d’atenció a la diversitat i es programaran altres activitats com zumba a l’aire lliure i la col·locació d’inflables infantils.

Com a novetat, qualsevol persona que vulgui participar solidàriament sense haver de participar en la prova esportiva ho podrà fer a través del ‘dorsal 0’.

Per participar a la cursa, cal emplenar el formulari d’inscripció o bé inscriure’s presencialment.

Data: 

Dimecres 01 Maig

Hora: 

09:00

Organitzador: 
AESE
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@millaurbanasantaeulalia.cat