Cursa solidària ‘Run4cancer’

A cada població hi haurà una cursa de 5 quilòmetres per tots els públics i una altre de 10 quilòmetres pels corredors habituals. Font: Unsplash.
Salt
Diumenge, 10/02/2019

El 10 de febrer, la Fundació Oncolliga Girona celebra aquesta cursa contra el càncer a ciutats com Salt, Olot o Planoles.

El proper diumenge 10 de febrer, la Fundació Oncolliga Girona, organitzen la cursa solidària ‘Run4cancer’.

L’objectiu de la cursa és recaptar fons pels malalts de càncer i els seus familiars. La iniciativa va néixer l’any 2015 i cada any es celebra el diumenge més proper al 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer.

Aquesta és la primera cursa provincial solidària amb set comarques i vuit poblacions emmarcades a la província de Girona.

Els llocs escollits són Salt al Pavelló Municipal d’Esports, Porqueres a la zona esportiva, Olot al Recinte Firal, Planoles a la Plaça Primer d’Octubre, Figueres al Parc Bosc, Palafrugell al pàrquing IES, Riudellots de la Selva a la plaça de l’Ajuntament i Tossa de Mar al parc de bombers.

A cada població hi haurà una cursa de 5 quilòmetres per tots els públics i una altre de 10 quilòmetres pels corredors habituals. Els recorreguts són circulars a totes les poblacions i són bàsicament urbans.

La cursa té un cost de 10€ que es destinaran íntegrament a la causa solidària.

Els primers inscrits rebran com a regal una samarreta i per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Diumenge 10 febr

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@oncolligagirona.cat
Organitzador: 
Fundació Oncolliga Girona