Cursos Breakers de disseny i creació digital

 Font:
Dimarts, 12/06/2018 fins Dimecres, 01/08/2018

En aquest curs, totalment gratuït, els i les participants podran aprendre a fer ús d’una tecnologia innovadora, introduint-se en un nou món on podran treballar en equip utilitzant impressores 3D, fent així realitat tot el que s’imaginin.

Ja us podeu inscriure-us a la nova edició de 'Breakers: Fabrícate un nuevo mundo', el projecte impulsat per Fundación Orange, en col·laboració amb FEPA i els FabLabs de les diferents ciutats on es realitza.


Si t’agrada la tecnologia i estàs interessat en apuntar-te, pots fer-ho a través del següent qüestionari.

  • A Castelldefels tindrà lloc cada dimarts i dijous a partir del 12 de juny i acabant el 12 de juliol. L’horari és de 16h a 20h. L’espai Tinkerers està situat al carrer Esteve Terrades, 1 de Castelldefels. Podeu veure el flyer aquí.
  • Per la seva banda, a Barcelona es farà tots els dimarts i dijous començant el 3 de juliol i finalitzant el 31 del mateix mes, l’horari és de 15h a 19h. El Soko Tech està situat al carrer Vallès i Ribot, 36 de Barcelona. Clic aquí per veure el flyer.
  • A Barcelona, però a la zona de Ciutat Meridiana, es farà tots els dilluns i dimecres començant el 2 de juliol i finalitzant l’1 d’agost, l’horari és de 15h a 19h. L’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana està situat Avinguda dels Rasos de Peguera, 232 de Barcelona. Podeu veure el flyer aquí.
Data: 

Dimarts 12 juny

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA)
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@fepa18.org