Debat "Construir una escola per la generació de nadius digitals"

La finlandesa Kirsti Lonka
Barcelona
Dimarts, 31/01/2017

L'acte anirà sobre els recents intents de reformar les escoles finlandeses i sobre com construir una escola per la generació de nadius digitals.

El debat està organitzat per la Fundació Jaume Bofill i anirà de la mà de Kirsti Lonka, professora de psicologia de l'educació de la Universitat d'Hèlsinki, de l'Optentia Research Focus Area de sud Àfrica i de la Universitat Nacional de Ciència i Tecnologia de Taiwan.

Un dels reptes centrals de tots els sistemes educatius és com mantenir interessats, vinculats i motivats els i les infants i adolescents. La professora Lonka parlarà de diverses experiències en les què ha participat i que poden servir com a exemple per avançar en a consecució d'aquest objectiu.

L'entrada és lliure i l'aforament limitat. Pots tenir més informació i fer la teva inscripció a partir d'aquest enllaç o d'aquest altre.

Hi haurà servei de traducció simultània i l'acte es podrà seguir en directe a través del web de la Fundació, o per Twitter amb l'etiqueta #debatseducacio, o bé @UOCpsicoedu i @FundacioBofill.

El marc d'aquest acte són els Debats d'Educació que organitzen la Fundació Jaume Bofill i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) per promoure el debat sobre temes d'actualitat i de fons que consideren claus en relació als reptes i problemes que ha d'afrontar l'educació en el context social, polític i econòmic que vivim.

Data: 

Dimarts 31 gen

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Fundació Jaume Bofill