Debat: ‘Dones per un nou model energètic’

Bombilla encesa. Font: jpleino
Barcelona
Divendres, 06/03/2020

S'exposaran les experiències de lluita de comunitats mexicanes i catalanes en defensa del territori davant les amenaces empresarials.

La Lleialtat Santsenca (Olzinelles 6, de Barcelona) acollirà el 6 de març a les 18.30 hores un debat sobre les experiències de lluita de Mèxic i Catalunya que porta per títol ‘Dones per un nou model energètic’ en què s'exposaran les experiències de lluita de comunitats mexicanes i catalanes en defensa del territori davant les amenaces empresarials. Està organitzat conjuntament per la Taula per Mèxic, Enginyeria Sense Fronteres i l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP).

Hi intervindran les activistes Teresa Castellanos i Samantha César, del Frente de Pueblos en Defensa de la Tierra y Agua de Morelos de Mèxic; Maria Campuzano, de l'Aliança contra la Pobresa Energètica; i representants de la Plataforma Cel Net, formada per persones dels pobles veïns del complex petroquímic de la Vall del Francolí, al Camp de Tarragona. La sessió s'emmarca en els actes d'homenatge a l'activista mexicà Samir Flores, assassinat just fa un any arran de la seva oposició al ‘Proyecto Integral Morelos’, a Mèxic. L’entrada és lliure i gratuïta.

Data: 

Divendres 06 març

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
hola@taulapermexic.org
Organitzador: 
Taula per Mèxic