Debat electoral LaFede.cat: quina seguretat per a Catalunya?

Quina seguretat defensem? Debat electoral de cara al 27-s organitzat per LaFede.cat.
Barcelona
Dilluns, 21/09/2015

LaFede.cat organitza un debat electoral amb els diferents partits polítics sobre qüestions relacionades amb la pau i la seguretat humana.

El 21 de setembre és Dia Internacional de la Pau. Lafede.cat considera que les qüestions relacionades amb la pau i la seguretat humana són cabdals per al futur del país, i commemora aquest dia organitzant un debat electoral.

L’acte estarà moderat per Jesús Rodríguez, periodista de la Directa i hi intervindran Toni Comín (Junts pel Sí), Ferran Pedret (PSC) , Esperanza García (PP), Pau Planelles (Catalunya Sí que es Pot) i Gabriela Serra (CUP-Crida Constituent). Ciutadans i UDC no han confirmat de moment la seva assistència. Les ONG organitzaran la primera part del debat al voltant de les demandes incloses al document «La pau global només és possible amb justícia global . 25 mesures per al foment de la seguretat humana».

A la segona part del debat s’obrirà el debat al públic, donant veu primer a la fila zero que comptarà amb representants d’Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana i Súmate. Societat Civil Catalana també ha estat convidada però encara no han confirmat assistència.

El debat serà retransmès per streaming i els hashtags que s’utilitzaran seran #debatfede2015 #eleccions2015. Més informació en aquest document.

Data: 

Dilluns 21 set

Hora: 

19:00

Organitzador: 
LaFede.cat - Organitzacions per a la Justícia Global
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@lafede.cat